Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди американците да очакват много

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди американците да очакват много
Коментари Харесай

Тръмп предупреди американците: Очаквайте много смърт

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести американците да чакат " доста гибел ", оповестяват международни организации.

Американският водач предизвести, че най-лошото за Съединени американски щати занапред следва . Той също употребява постоянната конференция, с цел да призове американците да употребяват малко проучваното лекарство срещу малария хидроксихлорохин като превантивна мярка, макар че здравните специалисти приканват да се внимава с това лекарство.
 Тръмп уволнил Аткинсън поради украинския отчет
Тръмп уволнил Аткинсън поради украинския отчет

За това, че предал в Конгреса показанията на разобличителя...

Държавният глава на Съединени американски щати също предизвести, че идващите две седмици ще бъдат " най-тежките " и че ще има " доста гибел ". Той подреди да се активизират 1000 бойци за подкрепяне на щатите.

В Съединени американски щати случаите на инфектирани с ковид доближиха над 310 000 души, а по света са над 1,2 милиона. Междувременно губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо благодари на Китай, който подари 1000 вентилатора. Събота космополитният град записва най-тежкия ден - 630 умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1 млн. доказани случая, а умрелите са повече от 57 000. Регистрирани са случаи в 207 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 1,2 млн. случая и над 64 000 умряли в 181 страни, възстановили са се повече от 246 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР