Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи на калифорнийските власти федерална

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи на калифорнийските власти федерална
Коментари Харесай

Тръмп предлага на Калифорния помощ за стрелбата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предложи на калифорнийските управляващи федерална помощ при трагичния случай в учебното заведение Сагас в Санта Кларита, където възпитаник откри огън, умъртви двама и рани трима студенти. Това разгласи в четвъртък вицепрезидентът на Съединени американски щати Майкъл Пенс по време на посещаване в изследователския център на Еймс в Калифорния.

" Току-що разговарях с президента Тръмп и той изрече дълбоки съболезнования на фамилиите на жертвите, както и на всички поданици на град Санта Кларита, " сподели Пенс. " Свързах се и с шерифа на окръг Лос Анджелис Алекс Виланова и му споделих, че президентът Тръмп е подготвен осигурете всички запаси разполагаем на федералните организации за подкрепяне на локалните управляващи при следствието на това закононарушение. " " Ние високо оценяваме обстоятелството, че локалните управляващи реагираха доста бързо на нещастието и такава скорост, несъмнено, избави живота на хората ", добави той.

Около 07:30 сутринта полицията в Санта Кларита получи сигнали, че са изстреляни изстрели в учебното заведение в Сагас. 16-годишен възпитаник рани петима души с револвер с 45 диаметър и по-късно се простреля в главата. От получените рани са умряли 16-годишно момиче и 14-годишно момче. Заподозреният е в болничното заведение. Училището " Сагас " в покрайнините на Лос Анджелис е обучило 2,4 хиляди възпитаници. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР