Президентът на САЩ Доналд Тръмп поздрави днес американците за Деня

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп поздрави днес американците за Деня
Коментари Харесай

Тръмп към американците за Деня на благодарността: Вижте какви неща постигнах

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп поздрави през днешния ден американците за Деня на благодарността с обръщение в " Туитър ", което гласеше: " Вижте какви неща реализирах! ", заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. В предпочината от него обществена медия той добавя: " Вашата страна стартира да се оправя в действителност добре. Работните места се усилват, борсовите индикатори са най-високи, военните стават в действителност мощни, ще построим СТЕНАТА, Агенцията за ветераните се грижи за нашите ветерани, РЕКОРДНО НАМАЛЯВАТ РЕГУЛАЦИИТЕ, най-ниската безработица от 17 години ".

Тръмп чества Деня на благодарността в частния си голф клуб Мар-а-Лаго в Палм Бийч, щата Флорида. Във видеоконферентна връзка оттова той поздрави и американските военнослужещи на задачи в Афганистан, Ирак и другаде, предадоха " Ройтерс " и " Асошиейтед прес ".

Той назова военните " смели и невероятни бойци " и " доста, доста специфични хора ". На военните в Афганистан той сподели, че всички приказват за реализиран прогрес в последните месеци, откогато той разгласи новата си тактика за тази страна.

На морските пехотинци Тръмп сподели, че нанасят проваляне след проваляне над Ислямска страна. Той още веднъж разкритикува предходното държавно управление, че не е разрешило на военните да правят работата си на терен и да побеждават. " Сега ние се сражаваме, с цел да победим ". Президентът похвали положението на стопанската система и " огромните и хубави съкращения на налозите ".

След това Тръмп и първата дама Мелания се срещнаха с чиновници от бреговата защита в прилежащата станцията в Ривиера бийч. Те им донесоха обяд, включващ сандвичи с пуешко месо, големи мъфини, кошници с плодове и сладки. Тръмп похвали крайбрежните патрули за страхотната работа, която правят и им описа за проектите си за увеличение на разноските за защита.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР