Президентът на САЩ Доналд Тръмп постигна споразумение с компанията “Боинг”

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп постигна споразумение с компанията “Боинг”
Коментари Харесай

Тръмп подписа с “Боинг” за два нови “Ер форс уан”

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реализира съглашение с компанията “Боинг” за два нови държавни самолета Air Force One на обща стойност от 3,9 милиарда $, оповестиха във вторник от Белия Дом.

“Президентът реализира неофициална сделка с “Боинг” за договор с закрепена цена за новата стратегия на Air Force One”, съобщи заместник-прессекретарят Хоган Гидли. Той добави, че договорът ще спести на американските данъкоплатци над 1,4 милиарда $, съобщи

Тръмп заяи преди време, че разноските на “Боинг” за основаването на заместители на актуалните два самолета “Еър Форс Уан” – една от най-ярките емблеми на американското президентство – са прекомерно високи и прикани федералното държавно управление чрез обществената мрежата туитър да анулира поръчката.

Самолетите от модела Boeing 747-8s са проектирани да бъдат въздушна база на Белия дом и да са способни да летят при най-лошите сюжети за сигурността, като нуклеарна война. Те са модифицирани с военна авиационна радиоелектроника, най-модерни връзки и система за самоотбрана.

“Президентът Тръмп контракти добра договорка от името на американския народ”, уточни и компанията “Боинг” в свое прессъобщение.

Големият реализатор в региона на американската защита също по този начин съобщи, че договорката включва работата за създаване и създаване на два самолета, включващи единствени по рода си екстри като информационен пакет, вътрешни и външни стълби, огромни галерии и друго съоръжение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР