Президентът на САЩ Доналд Тръмп посъветва американският авиостроителен гигант Boeing

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп посъветва американският авиостроителен гигант Boeing
Коментари Харесай

Тръмп зове Boeing да преименуват проблемния си самолет 737 Max 8

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп посъветва американският авиостроителен колос Boeing да ремонтира и преименува проблематичните си самолети 737 Max 8 след две съдбовни произшествия с този модел аероплан единствено в границите на няколко месеца, оповестява " Ройтерс ".

Това става, до момента в който регулаторите в международен мащаб не престават да работят с компанията за обзор на нейния партерен най-продаван модел аероплан.
 Boeing се извини и призна за зле работещ датчик в авариралите самолети
Boeing се извини и призна за зле работещ датчик в авариралите самолети

И двата " Боинг " 737 Max 8 са с автоматизирана система за издигане на носа

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати се среща с огромни самолетни компании и провежда взаимен обзор с авиационните регулатори от други страни, до момента в който федералните прокурори, кабинета на основния контрольор на Министерството на превоза на Съединени американски щати и особено формирана комисия преглеждат документа на самолета.

В обява в " Туитър " рано сутринта източно американско време, Тръмп, който беше притежател на самолетната компания Trump Shuttle от 1989 до 1992 година и е авиационен запалянко, излезе със личен съвет към " Боинг ".

" Като се има поради какво знам за основаването на търговски марки, може би нищо (но станах президент!), само че в случай че бях на мястото на Boeing, щях да ПОПРАВЯ Boeing 737 MAX, да прибавя няколко страхотни екстри и да ПРЕИМЕНУВАМ самолета. Никой различен артикул не е страдал като този. Но още веднъж, какво по дяволите разбирам аз ", написа с подигравателен звук Тръмп.

What do I know about branding, maybe nothing (but I did become President!), but if I were Boeing, I would FIX the Boeing 737 MAX, add some additional great features, & REBRAND the plane with a new name.
No product has suffered like this one. But again, what the hell do I know?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 15, 2019
Приземяването на самолета също по този начин заплаши летния туристически сезон в Съединени американски щати, като някои самолетни компании отстраняват 737 Max 8 от графиците си до август.

Тръмп излезе с позицията си, до момента в който " Боинг " се пробват да възстановят доверието в своя най-бързо продаван аероплан, който е главен източник на облаги и пари за основания в Чикаго авиостроител, който завоюва към 5000 поръчки или към седем години произвеждане на самолета, преди да се развихри рецесията след двете произшествия в Индонезия и Етиопия.
 Докато Boeing се бори с рецесията, Китай поръча 300 самолета за €30 милиарда от Airbus
Докато Boeing се бори с рецесията, Китай поръча 300 самолета за €30 милиарда от Airbus

Преди две години Пекин подписа съглашение за доставката на 300 машини от американската компания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР