Президентът на САЩ Доналд Тръмп помаха на ирландска журналистка в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп помаха на ирландска журналистка в
Коментари Харесай

Тръмп се прояви като изтънчен кавалер към ирландска журналистка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп помаха на ирландска журналистка в Овалния кабинет и ѝ направи комплимент за „ красивата усмивка ”, до момента в който разговаряше по телефона с новия водач на Ирландия Лио Варадкар. Репортерката от RTÉ Кейтрина Пери бе измежду публицистите в стаята, когато американският държавен глава ѝ направи комплимента, оповестяват американските меди.

Тръм беседва по телефона с Варадкат, който е първият гей министър председател на Ирландия, с цел да го поздрави със скорошната му изборна победа, когато сподели, помахвайки на Пери: „ Сред нас има доста ирландски публицисти, които сега ни гледат. Те веднага ще излязат от стаята. А от кое място сте вие. Хайде, елате тук. При нас има толкоз доста красиви ирландски журналисти”.



След това той описа на новия ирландски водач „ какъв брой хубава усмивка” има ирландската кореспондентка и добави, че „ най-вероятно тя се държи много добре” с него.

Стоейки до бюрото на президента Пери се усмихваше, а след това се върна при сътрудниците си. Другите в стаята приветстваха комплимента на президента с усмивка.

Пери показа видео от случката в Овалния кабинет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР