Президентът на САЩ Доналд Тръмп пожела бързо оздравяване на британския

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп пожела бързо оздравяване на британския
Коментари Харесай

Тръмп за Борис Джонсън: Всички американци се молят за него

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пожела бързо излекуване на английския министър председател Борис Джонсън, предадоха организациите.

На конференция Тръмп съобщи, че Джонсън е " мощен човек ", и изрази най-хубави пожелания към него от името на Съединени американски щати, цитира думите му Българска телеграфна агенция.

" Всички американци се молят за него ", съобщи президентът на конференцията. " Той ми е другар, той е огромен благородник и прелестен водач, а както знаете, през днешния ден той е влезнал в болница, само че аз се надявам и съм сигурен, че той ще бъде добре ", добави Тръмп.

Премиерът на Англия Борис Джонсън е бил признат по неотложност в болница. От " Даунинг Стийрт " 10 оповестиха, че лекарите са взели единствено " защитни ограничения " за здравето на премиера.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР