Президентът на САЩ Доналд Тръмп поиска да бъдат открити нови

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп поиска да бъдат открити нови
Коментари Харесай

Тръмп ще се бори с масовите стрелби с нови психиатрични болници

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изиска да бъдат открити нови специфични уреди за психичноболните на фона на всеобщите стрелби в страната, съобщи БГНЕС.
" Искам хората да помнят думата " психологично заболяване ". Тези хора са заболели и никой не приказва за това. Мисля, че би трябвало да изградим специфични институции за психичноболните. Трябва да отворим специфични институции, не можем да допуснем тези хора да бъдат на улицата ", сподели той пред кореспонденти.
На 3 август 21-годишен гражданин на Тексас откри огън в супермаркет Walmart в Ел Пасо покрай мексиканската граница. Стрелецът беше арестуван, той е упрекнат в тероризъм - допуска се, че е направил закононарушение, стимулирано от расова ненавист: измежду починалите има 8 жители на Мексико. В резултат на случая умират 22 души, а над 20 са ранени.
По-късно различен случай със пукотевица се случи в региона на Орегон в Дейтън. В резултат на това починаха 10 души, в това число стрелецът - Конър Бетс, над 30 бяха ранени.
Междувременно стана ясно, че след съдебно-медицинска експертиза са открити следи от кокаин, антидепресанти и алкохол в тялото на Бетс. При обзор на тялото на стрелеца са открити също пакет с кокаин и устройство за потреблението му, заяви криминалист. 24-годишният Конър Бетс беше убит съвсем незабавно от полицията. Мотивите за закононарушението към момента не са открити.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР