Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали политиката на унгарския премиер

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали политиката на унгарския премиер
Коментари Харесай

Тръмп похвали политиката на Орбан към мигрантите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали политиката на унгарския министър председател Виктор Орбан към имиграцията и сподели, че той е подсигурил сигурността на своята страна, съобщи " Франс прес ".

" Вие свършихте добра работа и гарантирахте сигурността на вашата страна ", сподели Тръмп на Орбан, с който се срещна в Овалния кабинет на Белия дом. " Той е корав, само че е почитан ", сподели президентът на Съединени американски щати за унгарския министър председател.

И Тръмп, и Орбан възприеха твърда антиимиграционна изразителност, отбелязва " Асошиейтед прес ". Орбан изрази вяра, че двамата с Тръмп могат да отстоявят тази позиция в световен алианс.

Унгарският външен министър сподели пред държавното радио в неделя, че се образува антиимигрантски алианс и подсети, че Съединени американски щати и Унгария бяха измежду страните, които предходната година гласоподаваха срещу пакта на Организация на обединените нации за миграцията.

Очаква се Орбан и Тръмп да обсъдят и желанието на Унгария да купи ракети със междинен обхват от Съединени американски щати, прибавя АП.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР