Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа указ, подкрепящ усвояването на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа указ, подкрепящ усвояването на
Коментари Харесай

Тръмп подписа указ за добив на ресурси от Луната

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа декрет, подкрепящ усвояването на ресурсите на Луната и други небесни тела с комерсиална цел, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според указа " американците би трябвало да имат право да организират търговски проучвания, рандеман и потребление на запаси в сходство с използваното законодателство ".

" От юридическа и физическа позиция галактическото пространство е неповторимо пространство за човешката активност и Съединени американски щати не го считат за всеобщо притежание. Политиката на Съединени американски щати би трябвало да бъде да се подтиква добивът и потреблението на запаси в Космоса от страна на държавни и частни настоящи лица ", се споделя още в документа, който отхвърля Споразумението по отношение на дейностите, осъществявани от страните върху Луната и другите небесни тела, признато от Общото заседание на Организация на обединените нации през 1979 година.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР