Президентът на САЩ Доналд Тръмп подчерта съмненията си за климатичните

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп подчерта съмненията си за климатичните
Коментари Харесай

Климатичните промени не са измислица, но няма да имат трайно въздействие, смята Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп акцентира подозренията си за климатичните промени, намеквайки, че ситуацията ще се усъвършенства, като нещата се върнат в изходна точка , и че учените в тази област са политически стимулирани , написа " Гардиън ".

 Тръмп песимистичен за новия отчет за климата, само че ще го огледа
Тръмп песимистичен за новия отчет за климата, само че ще го огледа

Дадоха ми го. Дадоха ми го. И желая да видя кой го е изготвил

Американският водач от дълго време подлага на подозрение предизвестията на учени, че световното стопляне е в резултат на активността на индивида. В изявление за CBS той съобщи, че повече не има вяра, че климатичните промени са небивалица, както смяташе от 2012 година



Мисля, че нещо се случва. Нещо се трансформира и това ще се върне в изходна точка. Не имам вяра, че е небивалица. Мисля, че евентуално има разлика. Но не зная дали е в резултат на индивида. Ще кажа това: Не желая да давам трилиони и трилиони долари. Не желая да изгубя милиони и милиони долари, разяснява той.

Белият дом отхвърля да обясни позицията на Тръмп. Държавният глава написа в " Туитър " по време на огромния мраз през 2017 година, че " евентуално можем да използваме малко от това положително остаряло световно стопляне ".

 Тръмп вярвал в измененията в климата
Тръмп вярвал в измененията в климата

Съединени американски щати излязоха от клубa

Президентът на Съединени американски щати разгласи през предходната година, че изтегля страната от Парижкото съглашение.

Коментарът на Тръмп идва на фона на опустошенията в Югоизточен Съединени американски щати, където ураганът " Майкъл " нанесе съществени вреди и лиши живота на близо 20 американци.

Учени предизвестяват, че ще се усилят ураганите поради стоплянето на океаните.

Запитан да разяснява това, Тръмп означи: " Трябва да ми покажеш учените , тъй като те имат доста огромен политически дневен ред ". Относно топенето на полярните ледове и надигането на равнището на океаните, американският водач сподели, че никой не знае дали това се случва поради дейностите на индивида.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР