Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нападки към един от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нападки към един от
Коментари Харесай

Тръмп: Джо Байдън e най-слабият в умствено отношение кандидат за президент!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи нападки към един от водещите представители на Демократичната партия, които се борят да се изправят против него на изборите идната година, като съобщи, че някогашният вицепрезидент Джо Байдън е " най-слабият в умствено отношение ", съобщи ДПА.

" Мисля, че избирам да се изправя против Байдън, в сравнение с против някой различен. Мисля, че той е най-слабият в умствено отношение. А аз обичам да се изправям против хора, които са умствено слаби. Мисля, че Джо е най-слабият тук ", сподели Тръмп, преди да замине за значимия за предизборната акция щат Айова.

Той упрекна Байдън, че е имал неправилно схващане за Китай през политическата си кариера и не е считал азиатската страна за " водещ противник " на Съединени американски щати. Това демонстрира, че борбата за метода към Китай може да се трансформира в главен въпрос в акцията за президентските избори в Съединени американски щати, отбелязва ДПА.

Байдън от своя страна упрекна Тръмп, че е заплаха за демокрацията и " екзистенциална опасност за Америка ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Претендентът за номинацията на демократите разкритикува президента поради държанието му при честванията предходната седмица в Европа за годишнината от десанта в Нормандия, в това число негов изострен коментар в Туитър против американската певица и актриса Бет Мидлър, заяви Асошиейтед прес.

" Той откри време да се занимава с Бет Мидлър посред церемониите за Деня на десанта ", сподели Байдън в тирада в Айова.

Тръмп назова Мидлър " свършена психопатка ", откакто тя се извини за погрешно изявление по негов адрес, в което го разкритикува.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР