Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново се подигра с Грета

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново се подигра с Грета
Коментари Харесай

Тръмп към Тунберг: Смешна си


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж се подигра с Грета Тунберг, предават международните организации. Повод е фотографията на шведската активистка Тунберг, с което списание “Тайм ” илюстрира корицата си, когато я разгласи за “Личност на годината ”.

Тръмп я назова “смешна ”, и разгласява в профила си в Twitter – @TrumpWarRoom – същата фотография, само че на мястото на главата на момичето беше инсталирана неговата.

“Що се отнася до спазването на обещания – има единствено един човек на годината ”, написа Тръмп, и изброява лист с достиженията си, измежду които “Процъфтяване на стопанската система ”, “изграждане на антиимигрантската ограда по границата с Мексико ”, както и редица търговски съглашения, съобщи БГНЕС.

Това е следващ път, в който Тръмп намерено се подиграва и осмива шведската активистка.

БГНЕС напомня, че Тунберг завоюва популярност със смелото си послание „ Как смеете? “ към международните водачи по въпроса за изменението на климата. Въпреки че стана кумир на природозащитни деятели от целия свят, у някои хора тя провокира много гняв, считана за пешка в по-голяма игра. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР