Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи критики към кмета

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи критики към кмета
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отправи нови критики към кмета на Лондон Садик Хан

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж насочи рецензии към кмета на Лондон Садик Хан, като съобщи, че той е "бедствие " и "ще става още по-лош ", откакто трима души бяха убити в английската столица за по-малко от денонощие, съобщи Ройтерс.

Тръмп препрати през вчерашния ден текст в "Туитър " на крайнодясната коментаторка Кати Хопкинс, която написа: "Това е Лондонистан на Хан " - фраза, която разказва неуспехите на градската администрация да се оправи с мюсюлманските екстремисти.

"ЛОНДОН се нуждае от нов кмет НЕЗАБАВНО ", декларира американският президент в "Туитър ".

По-рано този месец Тръмп назова Садик Хан "пълен несретник ", откакто кметът подлага на критика английското държавно управление, че е поканило Тръмп на публично посещаване. Хан съпостави Тръмп с фашистите от предишния век. Но враждата сред двамата датира от няколко години - Хан, който е пакистански генезис, подлага на критика Тръмп поради възбраната му мюсюлмани да влизат в Съединени американски щати, а Тръмп скастри кмеа, че не се е справил с теророристичните офанзиви на Лонвоския мост през 2017 година, когато 11 индивида бяха убити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР