Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли твърденията, че има дървеници

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли твърденията, че има дървеници
Коментари Харесай

Тръмп отрече твърденията, че в голф клуба му в Маями има дървеници

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли изказванията, че има дървеници в голф комплекса му в Маями, където той предложи да се организира срещата на върха на Г-7 следващата година, предадоха международните организации.

"Няма дървеници в Дорал ", съобщи той, визирайки клуба Тръмп Дорал Нешънъл Маями.

"Демократите от радикалната левица, откакто чуха, че Дорал Нешънъл Маями, който е с чудесно местоположение, е премислян като място за идната среща на върха на Г-7, разпространиха погрешен и неприятен слух. Това не е хубаво ", написа Тръмп в Туитър.

No bedbugs at Doral. The Radical Left Democrats, upon hearing that the perfectly located (for the next G-7) Doral National MIAMI was under consideration for the next G-7, spread that false and nasty rumor. Not nice!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 27, 2019
До изказванията за дървениците се стигна, откакто на срещата на върха на Г-7 в Биариц, Франция, Тръмп похвали парцела си в Маями като подобаващ за място на идната среща на върха на групата, която Съединени американски щати в качеството си на ротационен ръководител ще провеждат следващата година. Американският президент посочи, че това е необикновено място, със забележителна повърхност, разпростряло се на няколкостотин акра, където може да бъде проведено цялото събитие.

Американски медии незабавно припомниха, че през 2016 година клубът е бил съден от клиент, който се оплакал, че е бил нахапан на няколко пъти от дървеници и твърдял, че мястото гъмжало от такива вредители. В Туитър незабавно се появи хаштагът #Trumpbedbugs (в превод #дървениците на Тръмп).

В обществената медия бяха оповестени всевъзможни шеговити мнения. Един консуматор, да вземем за пример, се подигра, че следващата година в Тръмп Дорал Нешънъл Маями ще се организира среща на върха на Г-7 милиона, като ще участват седем международни водачи и 6 999 993 дървеници от Тръмп Дорал.

В Съединени американски щати съществува следното благопожелание за сън, което гласи: "Лека нощ. Приятни сънища и не оставяй дървениците да те ухапят. " Сега то звучи повече от настоящо, отбелязва Франс прес.

All the best bugs #TrumpBedBugshttps://t.co/7Lv2EPfAkD
— Grant Stern (@grantstern) August 26, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР