Президентът на САЩ Доналд Тръмп отчете в профила си в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отчете в профила си в
Коментари Харесай

Тръмп с отчет за първата година в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп регистрира в профила си в " Туитър " постигнатото през първата година в Белия дом.

Невероятен триумф за нашата страна в толкоз доста направления. Това означи Тръмп. Според него като се стартира от престъпността и Ислямска страна и се мине през фондовите пазари и стопанската система се виждат триумфите от работата на администрацията в Белия дом, отбелязва Тръмп.

Оценката на Тръмп става на фона на блокиралата работа на държавната администрация поради спряното финансиране от конгреса.

От своя страна президентът на Съединени американски щати отхвърли да договаря с Демократическата партия за промяната на имиграционните закони, до момента в който тя не се съгласи да размрази бюджетното финансиране на федералното държавно управление, съобщи представител на Белия дом.

Преди това водачът на републиканското болшинство в Сената Мич Макконъл прикани за незабавно възобновяване на договарянията.

Гласовете на най-малко десетима сенатори демократи са нужни за удължение на краткотрайното финансиране на държавното управление. Те са подготвени на това, само че единствено в случай че Тръмп се откаже от депортирането на близо 700 хиляди незаконни имигранти, пристигнали в Съединени американски щати още като деца. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР