Президентът на САЩ Доналд Тръмп отбеляза приноса на ООН в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отбеляза приноса на ООН в
Коментари Харесай

Тръмп: ООН започва бавно да реализира своя потенциал

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп означи приноса на Организация на обединените нации в битката със зависимостта от опиатите по света, правейки поврат от предишните си мнения за международната организация, за която споделяше, че не може да осъществя капацитета си, написа Washington Examiner. Тръмп похвали генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш в понеделник и посочи приноса му за позитивния завой, който е направила организацията.

„ Като наш специфичен посетител, той стана огромен другар и прави невероятна работа в доста, доста комплицирана обстановка, само че и прелестна обстановка “, съобщи американският президент. „ Винаги съм казвал, че Организация на обединените нации има голям капацитет и този капацитет стартира да се осъществя, постепенно, само че стартира “.

През 2017 година американският водач означи „ големия капацитет “ на международната организация да взема решение световните проблеми, само че уточни, че тя „ не може да осъществя капацитета си “. Тръмп беше по-критичен към Организация на обединените нации преди да стане президент, когато се отзоваваше за нея като „ клуб, където хората да си приказват и да си прекарват добре “.

Държавният глава на Съединени американски щати се изрече за потребността да се понижат разпространяването и търсенето на опиатите, които убиват доста хора по света.

„ Чумата на наркозависимостта продължава да лишава доста животи в Съединени американски щати и другите страни по света. Целите са ясни: Да понижим използването на дрога, да отрежем доставките на незаконните опиати, да разтеглим лекуването и да засилим интернационалното съдействие “, уточни Тръмп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР