Президентът на САЩ Доналд Тръмп остро разкритикува Франция заради нечестните

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп остро разкритикува Франция заради нечестните
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува Франция заради митата, които налага на „страхотните“ американски вина

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп остро разкритикува Франция поради нечестните мита, които постанова на „ страхотните “ американски виновност, оповестява Агенция Франс Прес.

Държавният глава, който се гордее с обстоятелството, че не употребява алкохол, съобщи, че ще работи за отварянето на европейския пазар, заявявайки намерено, че Париж основава нечестни търговски бариери за износа на американско вино.

„ Франция ни полза с по-високи данъци за виното, а ние им вземаме прекомерно малко за френските виновност “, съобщи Тръмп по телевизия Си Ен Би Си. „ Ние също имаме страхотни виновност “, безапелационен беше президентът на Съединени американски щати.

Вашингтон и Брюксел се приготвят да стартират договаряния по комерсиална договорка в опит да разрешат войната, която Тръмп стартира предходната година като наложи мита на стоманата и алуминия. Но публични представители на Европейски Съюз неведнъж са заявявали, че няма да разискват земеделието.

Митата на Европейски Съюз за импорт на вино са много по-високи от американските данъци върху европейските виновност, в това число тези от Франция, само че европейските консуматори купуват по-малко от американския артикул. Франция е главен производител на виновност, само че като част от 28-членния евроблок не дефинира независимо комерсиалната си политика или митата. / БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР