Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп прие номинацията за президент на фона на протест и фойерверки в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично одобри номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент и съобщи, че изборите на 3 ноември са най-важните избори в историята на Съединени американски щати, заяви телевизия Си Ен Ен.

Тази вечер стоя пред вас, горделив с изключителния прогрес, който постигнахме дружно през последните невероятни години, изпълнен с убеденост в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през идващите четири години, съобщи Тръмп.

Той съобщи, че възможна победа на Байдън единствено ще утежни рецесиите, пред които е изправена страната, съобщи Ройтерс. " Никога до момента гласоподавателите не са били изправени пред по-ясен избор сред две партии, две визии, две философии или две стратегии за деяние ", сподели той. Тези избори ще решат дали ще спасим американската фантазия или ще позволим един социалистически дневен ред да унищожи скъпата ни народна власт, съобщи Тръмп.

Въпреки пандемията от ковид Тръмп приказва на Южната ливада на Белия дом пред повече от 1000 души, които скандираха " Още четири години! " и " Съединени американски щати ". Изборът на място провокира скандал, защото Белия дом в никакъв случай не е бил употребен от президент за предизборна акция, скандал провокира и отстоянието на столовете на над 1500 посетители, на фона на пандемия и без маски.

Президентът на Съединени американски щати даде обещание, че страната му ще се радва на " рекордно благополучие ", в случай че той бъде избран отново, съобщи ДПА. В речта си, с която одобри номинацията на републиканците за кандидат-президент, той даде обещание " още веднъж да възвърне най-великата стопанската система в историята " и сподели, че ще сътвори " нов дух на единение ".

Тръмп очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, в това число даде обещание победа над коронавирусната зараза, съобщи Асошиейтед прес. Той акцентира обаче, че тези светли хоризонти са вероятни единствено в случай че той победи на изборите противника си, претендента на демократите Джо Байдън, който още един път остро нападна.

" Прекарахме последните четири години, оправяйки вредите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години ", съобщи той, имайки поради кариерата на Байдън като сенатор и вицепрезидент. Байдън не е спасителят на американската душа, той е унищожител на американски работни места и в случай че получи опция, ще бъде разрушителят на величието на Америка, сподели Тръмп. Байдън ще трансферира американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е " Произведено в Китай, а моят е " Произведено в Съединени американски щати ", съобщи президентът.

Тръмп се показа като последната бариера, предпазваща американския метод на живот, който е под блокада от радикални сили, и съобщи, че дневният ред на демократите е " най-екстремисткият набор от оферти ", предлагани в миналото от претендент, номиниран за президент от огромна партия.

Американският президент даде обещание да се оправи с ковид, когато приказва за пандемията в речта, с която одобри номинацията за кандидат-президент на националния конгрес на Републиканската партия, съобщи ДПА.

" Ще победим вируса и пандемията и ще излезем по-силни от всеки път ", съобщи Тръмп без да излага съответен проект. " Целият свят е изправен пред нов и мощен незабележим зложелател. Като тези смели американци преди нас ще посрещнем предизвикването. Осигуряваме животоспасяващо лекуване. И ще създадем ваксина, преди края на годината или може би даже по-рано ", съобщи Тръмп, представен от Ройтерс.

Преди речта на Тръмп стотици протестиращи против расизма се събраха пред Белия дом и яростно упорстваха за оставката на американския президент.

" Трябва да накараме Тръмп да си тръгне, би трябвало да разрушим цялата система. Нуждаем се от гражданска война ", сподели един от протестиращите на фона на викания: " Тръмп/Пенс - незабавно вън! ".

От своя страна претендентът за президент на Съединени американски щати на демократите Джо Байдън разгласи, че ще продължи с персонално присъединяване акцията си в основни щати, очевидно отказвайки се от по-предпазливата си позиция, възприета поради пандемията от ковид, съобщи Франс прес.

" Ще обикалям страната и ще отида там, където е допустимо, спазвайки разпоредбите, въведени от обособените щати " за събиранията в изискванията на коронавирусната зараза, съобщи някогашният вицепрезидент. Той сподели, че счита да посети Уисконсин, Минесота, Пенсилвания и Аризона. " Но ще го създадем по изцяло виновен метод, за разлика от това което прави оня човек ", съобщи Байдън, имайки поради противника си Тръмп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР