Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално откри вчера кампанията си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално откри вчера кампанията си
Коментари Харесай

Тръмп даде старт на кампанията си за втори президентски мандат с обещанието да запази Америка велика

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично откри през вчерашния ден акцията си за втори мандат на президентските избори през 2020 година, обещавайки да резервира Америка велика, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Официално откривам акцията си за втори мандат ", съобщи републиканецът пред близо 20 000 свои последователи, събрали се в спортна зала в Орландо, щата Флорида.

" Ако желаете да приключите с тази корумпирана система един път вечно, елате на 3 ноември и гласувайте, гласувайте, гласувайте ". Напомняйки за успеха си на президентските избори през 2016 година, Тръмп съобщи: " Един път го направихме и в този момент ще го повторим. И този път ще доведем нещата до край ".

" Ние ще продължим да вършим Америка още веднъж велика и след това в действителност ще запазим Америка велика ", увери Тръмп.

" Още четири години! Още четири години! ", подемаха постоянно събралите се в залата, които освиркваха всяко споменаване на " подправените вести ", Хилари Клинтън, Барака Обама или следствието на специфични прокурор Робърт Мълър за съветска интервенция в президентските избори от 2016 година, отбелязва Франс прес.

Още при започване на речта си президентът похвали положителното положение на американската стопанска система. " Нашата страна напредва, процъвтява, в този момент е в цялостен напредък, лети към нови невероятни върхове ", сподели Тръмп. " Целият свят завижда на нашата стопанска система, която е може би най-хубавата стопанска система в историята на страната ни ", добави той под бурните аплодисменти на последователи си в зала " Амуей център ".

В речта си Тръмп обрисува тревожна картина на това, по какъв начин ще наподобява животът в случай че той загуби изборите следващата година, отбелязва Асошиейтед прес. Той упрекна критиците си в " неамериканско държание " и твърдейки тълпата, че демократите " желаят да ви унищожат, желаят да унищожат нашата страната такава, каквато я познаваме ". По думите на Тръмп, демократите коренно ще трансформират Съединените щати и ще се опитат да легализират мигрантите, влизащи през южната граница, с цел да могат те да гласоподават и да засилят политическата база на Демократическата партия, съобщи Ройтерс. Президентът се оплака, че е бил " изложен на офанзиви още от първите дни " на ръководството си от " медии, съобщаващи подправени вести " и " противозаконен лов на вещици ".

Тръмп означи, че е укрепил въоръжените сили, наложил е наказания на Русия и е дал различни източници за доставка на енергоносители на цяла Европа, което е основало доста сериозна конкуренция за Русия. " Никой не е проявявал по-голяма неотстъпчивост по отношение на Русия от Доналд Тръмп ", добави президентът, представен от ТАСС.

Той повтори известните си позиции за Иран и Израел, защитавайки решението си да реалокира американското посолство в Ерусалим, заяви Франс прес. " Ние подновихме другарските си връзки с нашия безценен съдружник, Държавата Израел ", съобщи Тръмп под аплодисментите на събралите се. Относно Иран американският президент още веднъж осъди " пагубното " съглашение за нуклеарната стратегия на Техеран, от което той изтегли Съединени американски щати през 2018 година и увери, че е наложил " най-тежките наказания, прилагани в миналото против първата страна кръстник на тероризма в света ".

Тръмп даде обещание, че по време на мандата му Съединени американски щати ще се оправят с рака и СПИН и ще приготвят пътя за изпращане на американци на Марс.

На митинга приказва и брачната половинка на президента, Мелания Тръмп, съобщи Франс прес. " Аз се гордея с всичко, което моят брачен партньор /.../ направи от името на американския народ за толкоз малко време ", съобщи някогашната манекенка, която увери, че е очарована от концепцията да бъде Първата дама още шест години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР