Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално одобри включването на Полша

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално одобри включването на Полша
Коментари Харесай

Президентът Тръмп одобри безвизово влизане в САЩ за гражданите на Полша

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично утвърди включването на Полша в програмата, която разрешава на задгранични жители да обитават на американска територия без виза в продължение на 90 дни, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Скоро ще подпиша и към този момент подписах няколко предварителни документа. Ще предоставим на Полша цялостно анулиране на визите ", сподели през днешния ден Тръмп пред публицисти на Южната ливада на Белия дом, преди да отлети за щата Мериленд. Впоследствие Белият дом разясни, че Държавният департамент е номинирал през днешния ден Полша за включване в програмата за безвизов достъп.

Според известието на Белия дом в този момент следва министерството за вътрешна сигурност да предприеме нужните стъпки за осъществяването на оценката и в случай че Полша бъде включена в листата на страните от програмата, на нейните жители ще бъде позволено безвизово влизане в Съединени американски щати за туризъм или бизнес.

Миналата седмица Тръмп сподели по време на срещата си с полския президент Анджей Дуда в Ню Йорк, че Вашингтон и Варшава работят по даването на безвизов режим за полски жители. Тогава Дуда изрази вяра, че това ще стане до края на тази година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР