Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви на церемония официалното стартиране

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви на церемония официалното стартиране
Коментари Харесай

Тръмп нарече космоса следващата област на военните действия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи на гала формалното пускане на галактическото командване на Съединени американски щати и назова галактическото пространство идната зона на военните интервенции, написа Блиц.

" Космическата команда ще отбрани основните ползи на Съединените щати в космоса - идната зона на военни дейности. Мисля, че това е много явно за всички ", сподели той.

Според него в този момент галактическото пространство ще се преглежда като без значение поле за война, както и “земята, морето, въздуха и киберпространство ".

Той сподели още, че задачата на галактическото командване ще бъде да се подсигурява господството на Съединени американски щати в космоса.

“Знаем, че най-хубавият метод да се предотврати спорът, е да се подготвим за победа ", сподели той и изрази убеденост, че “никой зложелател на земята в никакъв случай няма да се приближи до силата на американските въоръжени сили ”.

Тръмп добави, че Съединени американски щати също скоро ще " основават галактически войски ". През февруари Тръмп подписа декрет за основаването на галактически сили за отбиване на експанзията и отбрана на националните ползи в космоса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР