Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви Луната за част от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви Луната за част от
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разкритикува НАСА и обяви Луната за част от Марс

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи Луната за част от планетата Марс. Това той направи посредством обява в обществената мрежа Туитър, където постоянно споделя мнението си. Президентът разкритикува галактическото ръководство НАСА, че си е сложило за цел да върне американските астронавти на Луната до 2024 година и прикани организацията да се концентрира вместо това върху "много по-големи " начинания, като полет до Марс, съобщи Българска телеграфна агенция.

"На фона на всички пари, които се харчат, НАСА не трябва да приказва за отиване до Луната. Това е направено преди 50 години. НАСА би трябвало да се концентрира върху доста по-значителни начинания, в това число Марс ( от която е част и Луната), защитата и науката! ", написа в профила си президента.

Първоначално Тръмп застана зад лунната самодейност на НАСА, само че в този момент както наподобява той понижава поддръжката си за нея.

Изявлението на Тръмп бе туитнато от президентския аероплан, с който той пътува от Европа за Вашингтон.

Мнението на президента опонира с апела на неговата администрация, насочен наскоро към НАСА, да се върнат хората на лунната повърхнина до 2024 година вместо до поставената преди този момент за цел - 2028 година

Мнението на президента опонира с апела на неговата администрация, насочен наскоро към НАСА, да се върнат хората на лунната повърхнина до 2024 година вместо до поставената преди този момент за цел - 2028 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР