Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че започналото разследване срещу

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че започналото разследване срещу
Коментари Харесай

Тръмп обвини демократите, че му организират преврат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че почналото следствие против него в Камарата на представителите, е опит за прелом, който целял да отнеме властта от американския народ, както и да помени неговия избор.

" Докато узнавам от ден на ден и повече всеки ден, стигам до извода, че това, което се случва, не е импийчмънт, това е прелом, целящ да отнеме властта на хората, техния избор, техните свободи, тяхната втора корекция (в конституцията), вяра, военни, гранична стена и дадените им от Бога права като жители на Съединени американски щати ", написа Тръмп в Туитър.

Изявленията на Тръмп идват няколко дни, откакто демократите започнаха следствие, което може да докара до импийчмънт на президента републиканец.

В центъра на следствието е тъжба на изобличител, в която се твърди, че Тръмп е опитал да окаже напън на Украйна да проверява активността на сина на някогашния американски вицепрезидент Джо Байдън в подмяна на финансова и военна помощ за Киев. Демократът Байдън сега е най-вероятният съперник на Тръмп на идните през ноември 2020 година президентски избори.

Разобличителят е от средите на американското разузнаване, само че неговата или нейната идентичност остава незнайна. Адвокати на разобличителя предизвестиха, че персоналната сигурност на техния клиент е в заплаха, частично поради изявленията на Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР