Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че задължението училищата да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че задължението училищата да
Коментари Харесай

Тръмп: Нови масови стрелби в училищата, ако останат свободни зони от оръжие

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че задължението учебните заведения да са свободни зони от оръжие е " открита покана " за принуждение и евентуални стрелби.

" Ако учебните заведения бъдат задължени да бъдат свободни зони от оръжие, насилието и заплахата получават открита покана да влязат. Почти всички стрелби в учебните заведения са в свободни зони от оръжие. Страхливците ще вървят единствено там, където няма отпор ", написа Тръмп в " Туитър ".

По-рано той написа в обществената мрежа, че " нещата се придвижват бързо " по отношение на законодателството за надзор над оръжията, само че осъди неналичието на политическа поддръжка.

По думите му Белият дом ще поддържа по-големи инспекции на хората, които желаят да закупят оръжие. Той също по този начин сподели, че аксесоарът bump-stock ще бъде неразрешен и част от учителите ще бъдат подготвени да употребяват оръжие.

Bump-stock e англоезичен диалект, обозначаващ спонтанен прийом за доста повишение боевата скорострелност на полуавтоматично оръжие. Става въпрос за надзор на стрелковата постъпателност на придвижването на оръжието при обратен тласък и потреблението на този подтик за задействане на спусъка. Използва се единствено от няколко позиции на тялото (обикновено от тазобедрената област) и разрешава да се създава непрецизна интензивна пукотевица, сравнима с автоматизиран откос. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР