Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че задължението училищата да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че задължението училищата да
Коментари Харесай

Тръмп: Нови масови стрелби в училищата, ако останат свободни зони от оръжие

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че задължението учебните заведения да са свободни зони от оръжие е " открита покана " за принуждение и евентуални стрелби.

" Ако учебните заведения бъдат задължени да бъдат свободни зони от оръжие, насилието и заплахата получават открита покана да влязат. Почти всички стрелби в учебните заведения са в свободни зони от оръжие. Страхливците ще вървят единствено там, където няма отпор ", написа Тръмп в " Туитър ".

 Тръмп се отхвърли да подвига възрастта за пазаруване на оръжие
Тръмп се отхвърли да подвига възрастта за пазаруване на оръжие

Не извърши обещанието си, обещано след кървавата баня във Флорида

По-рано той написа в обществената мрежа, че " нещата се придвижват бързо " по отношение на законодателството за надзор над оръжията, само че осъди неналичието на политическа поддръжка.

По думите му Белият дом ще поддържа по-големи инспекции на хората, които желаят да закупят оръжие. Той също по този начин сподели, че аксесоарът bump-stock ще бъде неразрешен и част от учителите ще бъдат подготвени да употребяват оръжие.

Bump-stock e англоезичен диалект, обозначаващ спонтанен прийом за доста повишение боевата скорострелност на полуавтоматично оръжие. Става въпрос за надзор на стрелковата постъпателност на придвижването на оръжието при обратен тласък и потреблението на този подтик за задействане на спусъка. Използва се единствено от няколко позиции на тялото (обикновено от тазобедрената област) и разрешава да се създава непрецизна интензивна пукотевица, сравнима с автоматизиран откос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР