Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че страната ще премахне

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че страната ще премахне
Коментари Харесай

Тръмп обяви операция “Свръхсветлинна скорост“ за производство на ваксина

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че страната ще отстрани рестриктивните мерки пред стопанската система си с “ваксина или без ваксина “. В същото време той разгласи, че задачата на страната е да обезпечи нужната ваксина до края на годината. Проектът е наименуван интервенция “Свръхсветлинна скорост “ (Warp speed). Президентът на Съединени американски щати го съпоставя с плана “Манхатън “, който докара до основаване на нуклеарното оръжие по време на Втората международна война.

Използваният термин на британски е " Warp speed ", който е прочут на феновете на фантастичния сериал " Стар трек ". Това е скоростта, която води до изкривяването на времето и пространството.и е по-висока от скоростта на светлината.

Тръмп даде да се разбере, че даже и без ваксина, американците би трябвало да стартират да се връщат към естествения си живот.

Проектът за основаване на ваксина ще стартира с изследвания на 14 обещаващи претенденти.

" Това е нещо огромно и бързо ", сподели Тръмп за интервенция “Извънредна скорост “. " Това е огромно научно, индустриално и логистично начинание, което се разграничава от всичко, което страната ни е виждала след плана “Манхатън ", сподели американският президент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР