Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че САЩ ще намалят

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че САЩ ще намалят
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че САЩ намаляват войниците си в Германия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че Съединени американски щати ще понижат числеността на бойците си в Германия, защото това е прекомерно огромен разход за страната му, а също така Берлин не извършва условията на НАТО за вноските на страните.

Германия от години има неизплатени отговорности, дължат милиарди долари на НАТО и би трябвало да ги платят. Ние пазиме Германия, а те имат неизплатени отговорности, това е смешно, съобщи Тръмп, представен от Франс прес.

Американският президент укори Берлин също, че " се отнася доста неприятно " към Съединени американски щати в региона на търговията.

Преговаряме с тях за това, само че не съм удовлетворен от съглашението, което оферират. Те костват на Съединени американски щати стотици милиарди долари в течение на години в комерсиалните връзки, тъй че сме ощетени и в търговията, ощетени сме и във връзка с НАТО, съобщи Тръмп.

Той упрекна Германия, че се облагодетелства финансово от американското военно наличие.

Това са добре платени бойци. Те живеят в Германия, харчат тонове пари в Германия и тя печели от това, сподели Тръмп.

Американските бойци са в Европа да бранят трансатлантическата сигурност, съобщи немската посланичка в Съединени американски щати Емили Хабер, откакто президентът Доналд Тръмп разгласи проекти за редуциране на американското военно наличие в Германия до 25 000 души, съобщи Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР