Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че планира да посети

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че планира да посети
Коментари Харесай

Тръмп планира да посети военни зони

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че възнамерява да посети американски бойци във военни зони.

Американският водач към момента не е посещавал конфликтни зони от встъпването си в служба през януари 2017 година Обещанието на президента идва след разкритикуването му, че не е посетил до Париж по-рано този месец гробище с американски бойци , починали по време на Първата международна война, както и Националното гробище " Арлингтън " на Деня на ветераните, осведоми Си Ен Ен.

" Мисля, че ще видите, че това ще се случи. Има неща, които се възнамеряват ", сподели Тръмп пред Фокс нюз, откакто беше запитан за какво не посещава военни зони с американски бойци и гробища със починали американски бойци.

" Не желаеме да беседваме за това, тъй като явно е обвързвано с ограничения за сигурност. Имам необикновено напълнен график ", оплака се американският президент и добави, че не мисли, че има различен президент на Съединени американски щати, който да е направил толкоз визити на американски военнослужещи.

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама посети американски бойци в Ирак два месеца след встъпването си в служба и в Афганистан година по-късно. Бившият държавен глава Джордж У. Буш посети Ирак 8 месеца след началото на войната.

Тръмп призна, че е трябвало да посети гробището " Арлингтън " на Деня на ветераните на 11 ноември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР