Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че обвиненията срещу бивши

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че обвиненията срещу бивши
Коментари Харесай

Тръмп отново на щурм

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че обвиняванията против някогашни членове на неговата предизборна акция, не значат, че той е имал връзки с Русия, заяви „ Гардиън “.

"Фалшивите вести работят без отмора. Както сподели юристът на Пол Манафорт, не е имало скрито съглашателство, а посочените събития са станали доста преди той да влезе в акцията ", означи президентът в обществената мрежа Twitter.

Манафорт беше началник на акцията на Тръмп. Срещу него бяха повдигнати обвинявания за лобистка работа в интерес на проруска партия в Украйна.

Бившият консултант на Тръмп по външните въпроси Джордж Пападопулос се призна за отговорен, по отношение на това, че е излъгал ФБР за свои предходни контакти с Русия.

„ Няколко души са познавали младия, редови доброволец на име Джордж, за който към този момент се потвърди, че е измамник. Питайте демократите “, съобщи Тръмп.

Тръмп насочи въпроси и към решението на един от огромните лобисти на Хилари Клинтън – Тони Подеста, да напусне учредената от него консултанската компания. Това стана след обвинявания против него за лобизъм в интерес на съветски ползи.

Според него това е била основната вест през вчерашния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР