Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че наложените върху китайски

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че наложените върху китайски
Коментари Харесай

Тръмп: Митата върху китайски стоки ще донесат по-голямо богатство от търговска сделка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че наложените върху китайски артикули мита ще донесат " надалеч по-голямо " благосъстояние на Щатите от " вероятно феноменално комерсиално съглашение ".

Държавният глава акцентира, че договарянията с Пекин ще продължат и че няма " потребност да се бърза ", откогато митата влязоха в действие. Той добави, че Вашингтон е почнал развой по въвеждане на наказателни ограничения върху останалите китайски артикули за 325 милиарда $.

" Разговорите с Китай не престават по доста удобен метод - безусловно не е належащо да се бърза - откакто в този момент Китай заплаща на Съединени американски щати мита от 25% върху артикули и артикули за 250 милиарда $. Огромните заплащания непосредствено постъпват във финансовото министерство...Започна развой по налагане на спомагателни мита от 25% върху останалите 325 милиарда $...Митата ще донесат надалеч по-голямо благосъстояние на страната ни от даже феноменално съглашение от обичаен тип. Също, доста по-лесно и по-бързо се прави. Нашите фермери ще се оправят по-добре, по-бързо и в този момент ще бъде помогнато на гладуващите страни. Ще бъдат обезпечени изключения за някои артикули или ще отиват при нов източник ", написа Тръмп в " Туитър ".

Вчера китайска делегация дойде в Съединени американски щати за нов кръг договаряния.

Китай разгласи, че ще отговори на митата на Вашингтон. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР