Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини Китай, че се опитва

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини Китай, че се опитва
Коментари Харесай

Китай се намесва в американските избори, гневен Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна Китай, че се пробва да се намеси на частичните избори , оповестяват международни организации.

Тръмп направи коментара на среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, отдадена на неразпространението на нуклеарно, химическо и биологично оръжие.

Пред международни водачи американският водач предизвести, че Пекин се " пробва да се намеси " на изборите тази година поради опозицията си към комерсиалната политика на Съединени американски щати. Държавният глава не поддържа обвиняванията си с доказателства.

Тръмп добави, че Пекин не желае той или републиканците да " завоюват , тъй като аз съм първият президент, който се опълчва на Китай в търговията ".

 Пекин скастри Вашингтон за намесите му в Азия
Пекин скастри Вашингтон за намесите му в Азия

Китайският боен министър

Миналата седмица той написа в " Туитър ", че Пекин се пробва да повлияе на изборите , атакувайки хората, които поддържат американската администрация, изключително фермерите и индустриалните служащи. Той се закани Вашингтон да отговори стопански, в случай че китайската страна продължи да атакува.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР