Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини демократите, че променят в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини демократите, че променят в
Коментари Харесай

Тръмп с обвинения срещу демократите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна демократите, че трансформират в придвижване разпоредбите за импийчмънт.
„ По-малко от 48 часа до началото на подправените чувания по импийчмънт в понеделник безделниците демократи, без да съблюдават правните процедури, трансформират разпоредбите за импийчмънт, тъй като обстоятелствата са против тях. Когато не можеш да победиш, променяш разпоредбите на играта ”, написа Тръмп в Twitter, без да прецизира, кои правила има поради.
Днес демократите от комитета по правосъдни въпроси на Камарата на представителите на Съединени американски щати разгласиха отчет, съдържащ основанията им за искане на премахване от служба на президента Доналд Тръмп.
До момента те не са определили, поради какви съответно обвинявания ще насочат към президента. Предполага се, че могат да го обвинят в редица закононарушения като превишаване на пълномощията, възпрепятстване на правораздаването и Конгреса. Ако следената от демократите Камара на представителите гласоподава в поддръжка на импийчмънта, въпросът ще бъде изпратен в Сената, в който болшинството е на Републиканската партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР