Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля мерки за възобновяване на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля мерки за възобновяване на
Коментари Харесай

Тръмп обмисля възобновяването на бизнеса от другата седмица, въпреки коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп обмисля ограничения за обновяване на американската стопанска система, макар бързото разпространяване на мощно заразният ковид и подготовка на лечебните заведения за повишаване на смъртната вълна, обвързвана с вируса, заяви Ройтерс.

Според американският президент, продължителното задържане на бизнеса и промишлеността могат да доведат до повече смъртни случаи, в сравнение с пандемията от COVID-19.

" Не можем да позволим лекуването да бъде по-лошо от казуса. Ще спасим американските служащи. Ще спасим нашите американски компании, и дребни, и огромни. Това е медицински проблем и няма да го превърнем в дългогодишен финансов проблем ", сподели Тръмп.

" Икономиката ни ще излети в небесата след тази рецесия ", съобщи още той.

През идната седмица приключва 15-дневният период на ограничавания, наложени от американското държавно управление, в това число и върху пътуванията, за ограничение на разпространяването на ковид. " В края на 15-дневния период, ще създадем значимо решение в каква посока желаеме да тръгнем ", изясни американският президент.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР