Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да помисли над въпроса

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да помисли над въпроса
Коментари Харесай

Тръмп мисли да разсекрети материалите за розуелския инцидент

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание да намерения над въпроса за разсекретяването на държавните материали, свързани с неидентифицираните летящи обекти и за "розуелския случай ", съобщи ТАСС.

В изявление, обещано по отношение на Деня на бащата за неговия наследник Барън, американският водач показа, че доста хора му задават въпроси за НЛО. "Милиони хора желаят да се насочат в Розуел и да погледнат какво става там. И на мен би ми било забавно! ".

Синът на президента го попита дали е подготвен да разсекрети материалите за НЛО от "розуелския случай ". "Аз съм задължен да помисля над това! ", съобщи Тръмп.

На 4 юли 1947 година се случва упоменатия случай. Тогава в ранчо, покрай Розуел в щата Ню Мексико, се разрушава въздушен балон, употребен за регистрирането на звуковите талази от руските нуклеарни опити в границите на секретния план на Съединени американски щати "Могул ". Тогава военните скриха произхода на отломките, което породи низ от тайни теории, измежду които и за разрушен чужд извънземен уред.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР