Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че страната му ще

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че страната му ще
Коментари Харесай

Тръмп прие номинацията на републиканците за кандидат-президент

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, че страната му ще се радва на " рекордно благополучие ", в случай че той бъде избран отново, съобщи ДПА. В речта си, с която одобри номинацията на републиканците за кандидат-президент, той даде обещание " още веднъж да възвърне най-великата стопанската система в историята " и сподели, че ще сътвори " нов дух на единение ".

Тръмп очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, в това число даде обещание победа над коронавирусната зараза, съобщи Асошиейтед прес. Той акцентира обаче, че тези светли хоризонти са вероятни единствено в случай че той победи на изборите противника си, претендента на демократите Джо Байдън, който още един път остро нападна.

" Прекарахме последните четири години, оправяйки вредите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години ", съобщи той, имайки поради кариерата на Байдън като сенатор и вицепрезидент. Байдън не е спасителят на американската душа, той е унищожител на американски работни места и в случай че получи опция, ще бъде разрушителят на величието на Америка, сподели Тръмп. Байдън ще трансферира американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е " Произведено в Китай, а моят е " Произведено в Съединени американски щати ", съобщи президентът.

Тръмп се показа като последната бариера, предпазваща американския метод на живот, който е под блокада от радикални сили, и съобщи, че дневният ред на демократите е " най-екстремисткият набор от оферти ", предлагани в миналото от претендент, номиниран за президент от огромна партия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Никой няма да бъде в сигурност в една Америка на Байдън ", добави милиардерът републиканец, изтъквайки " слабостта " на съперника си и представяйки го като марионетка на " радикалната левица ", отбелязва Франс прес. " Той прекара цялата си кариера от неверната страна на историята ", съобщи Тръмп, визирайки някогашния вицепрезидент на Барак Обама, определен за първи път в Сената преди близо половин век.

В словото си Тръмп даде обещание да не вкарва Съединени американски щати в безсмислени и скъпоструващи войни ", съобщи ТАСС. " Ние ще държим Америка по-далеч от безсмислени и скъпоструващи войни в чужбина ", увери президентът. " За разлика от предходните администрации аз ще предпазя Америка от нови войни и нашите войски ще се завърнат вкъщи ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР