Президентът на САЩ Доналд Тръмп няма да присъства на срещата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп няма да присъства на срещата
Коментари Харесай

Извънредна новина от Белия дом за Тръмп и ответните мерки срещу Сирия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп няма да участва на срещата на високо ниво на Америките, която би трябвало да се организира в Перу на 13-14 април. Това разгласи пред публицисти прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс, представена от международните организации.

" Президентът Тръмп няма да участва на осмата среща на високо ниво на Америките в Лима, Перу. Той също по този начин няма да отиде и в Богота, Колумбия, както беше планувано. По молба на президента вицепрезидентът ще пътува вместо него ", сподели Сандърс.

Тя изясни, че американският водач остава в Съединените щати, с цел да координира ответните крачки на Съединени американски щати във връзка със събитията в Сирия и " да следи за развиването на събитията в света ".

Поредната среща на високо ниво на Америките ще се състои на 13-14 април в Лима. Това е среща на водачите на страните и държавните управления от Западното полукълбо. Тези събития се провеждат през няколко години под егидата на Организацията на американските страни, сплотяваща 35 страни.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР