Президентът на САЩ Доналд Тръмп не е единственият в семейството,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не е единственият в семейството,
Коментари Харесай

Сестрата на Тръмп продава крайбрежна къща

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е единственият в фамилията, който се занимава с търговия с недвижими парцели. Неговата по-голяма сестра Мариян Тръмп е решила да стартира от дребното. В момента тя продава имение на крайбрежието на Палм Бийч във Флорида. Цената, която желае, е 23.9 млн. USD, или двойно по-висока от тази, която е платила през 2004 година – 11.5 млн. USD.

Къщата е издигната през 1956 година и е напълно реновирана. Разгънатата й застроена повърхност е 750 кв.м. Състои се от 8 спални и 8 бани, дневна, библиотека и открит басейн.

Палм Бийч е едно от основните места на семейство Тръмп, когато става дума за търговия с недвижими парцели. Именно тук президентът на Съединени американски щати прекарва множеството уикенди. Той отсяда в резиденцията „ Мар а Лаго”. Само на няколко пресечки се намира и парцелът, който продава сега Мариян. „ Къщата се намира на рядко срещата локация – на първо линия и с отлична панорама към океана”, написа в обявата за продажба. Новият притежател получава и плаж дълъг 60 метра.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР