Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди на ФБР да разследва

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди на ФБР да разследва
Коментари Харесай

Тръмп нареди на ФБР да разследва кандидата за върховен съдия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подреди на ФБР да проверява обвиняванията в полово нахлуване против претендента за висш арбитър Брет Кавано, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

" Наредих на ФБР да организира в допълнение следствие, с цел да обнови досието на арбитър Кавано ", декларирал е Тръмп съгласно известие, оповестено през вчерашния ден в Туитър от неговата говорителка Сара Сандърс. Президентът акцентира, че според поисканото от Сената, следствието би трябвало да бъде лимитирано по обсег и да завърши в границите на по-малко от седмица.

 чуване БГНЕС
Вчера Тръмп подреди на ФБР да проверява претендента за висш арбитър, което му отваря пътя към финалния избор за одобряването му на пленарно съвещание на американския Сенат. Сенаторът от Републиканската партия Джеф Флейк обаче съобщи, че поддръжката му на гласуването в Сената ще зависи от следствието, принуждавайки републиканското управление да отсрочи гласуването с една седмица.



По-рано Т ръмп съобщи, че не е обмислял въпроса за заместител на Кавано , отбелязва Ройтерс.-->
 чуване БГНЕС

 

Н еобичайно огромен брой фенове, над 11 милиона, са следили чуването на Кавано по три американски кабелни малките екрани - Фокс нюз, Ем Ес Ен Би Си, и Си Ен Ен, демонстрира представено от Ройтерс изследване на института Нилсен, който проучва зрителската публика. Сред тях не се включват евентуални фенове, следили съвещанието по ефирни малките екрани или по интернет.
 чуване БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР