Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи изненадващо посещение в Афганистан.

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп направи изненадващо посещение в Афганистан.
Коментари Харесай

Тръмп поднови преговорите с талибаните при изненадваща визита в Афганистан

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи изненадващо посещаване в Афганистан. Той се срещна както с президента на страната Ашраф Гани, по този начин и с американските войски по случай Деня на благодарността.
Гани благодари на Тръмп за неговото управление и прикани за подписване на договорка, която няма да даде прекалено много власт на талибаните.

HAPPY THANKSGIVING! pic.twitter.com/7SGZnHindW
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 28, 2019
Държавният глава разгласи, че мирните договаряния с талибаните са обновени на фона на апелите за преустановяване на огъня и понижаване на разполагането на войски на Съединени американски щати в района. През септември той разгласи договарянията за мъртви.

I thought Newsweek was out of business? https://t.co/3ro4eSJloo
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 29, 2019
Тръмп удостовери, че би желал да понижи броя на войските до към 8 600 в Афганистан от 12 000 души в този момент.
" Никога няма да позволим повтаряне на 9/11 още веднъж., съобщи Тръмп на военните, като благодари за службата им в страната му даже на огромни американски празници.

President Trump is speaking with U.S. troops in Afghanistan in a surprise visit for Thanksgiving: " There’s nowhere I’d rather celebrate this Thanksgiving than right here with the toughest, strongest, best and bravest warriors on the face of the Earth. " pic.twitter.com/5AxUe1cSvU
— Julio Rosas (@Julio_Rosas11) November 28, 2019
Бъдете уверени, че моята администрация постоянно ще бъде ангажирана с унищожаването на терористите, където и да се появят ", сподели Тръмп на войските и добави, че с неспокойствие чака деня, когато те ще могат да се завърнат при фамилиите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР