Президентът на САЩ Доналд Тръмп, на церемония на Медисън Скуеър

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, на церемония на Медисън Скуеър
Коментари Харесай

Тръмп пред ветерани: Всички наши врагове бягат от страх

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, на гала на " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк разяснява пред ветерани от ВСВ, Корейската война, войната във Виетнам, войната в Персийския залив и Ирак по случай Деня на ветераните, че никой няма силата да се опълчи на Съединени американски щати.

Протестиращи скандират " изменник ", " срамотия, срамотия, срамотия " и " заключете го ", до момента в който Тръмп приказва, оповестяват международните медии.

Въпреки че исторически президентите постоянно са канени да участват на парада, Тръмп е първият настоящ президент, който приема поканата, съгласно ръководителя на Съвета на ветераните от Обединената война Дъглас Макгоуън.

Макгоуън разяснява, че Тръмп " направи доста подаяние в средата на 90-те години, с цел да помогне на парада на Деня на ветераните в Ню Йорк да се възвърне след години занемаряване и да се преустрои в институцията, която е през днешния ден ".

" Тези, които ни се опълчват, нямат късмет против праведната мощ на въоръжените сили на Съединени американски щати ", изясни Тръмп в речта си и уточни интервенцията за елиминиране на водача на ДАЕШ.

" Благодарение на американските бойци, Багдади е погубен, неговият заместител е погубен и се насочихме към трето лице в тяхната командна система. Тяхното царуване, учредено на терора, завърши и всички наши врагове бягат от боязън ", добавя американският президент.

По думите му, високият морал на американците " ни оказа помощ да победим тираните, да победим фашизма, да победим комунизма и да противодействаме на тероризма. В деня на ветераните страната ни удостоверява най-важния си ангажимент: ние би трябвало да се грижим за тези, които носят главната тежест на боевете ".

Денят на ветераните се отбелязва годишно на 11 ноември в деня на прекратяването на огъня в Първата международна война в памет на ветерани от всички типове въоръжени сили на Съединени американски щати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР