Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че ще има нови

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че ще има нови
Коментари Харесай

Доналд Тръмп каза, че ще има нови промени в неговия екип

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че ще има нови промени в неговия екип, като в същото време увери, че Белият дом работи като " добре смазана машина ", съобщи Франс прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
" Имам превид три, четири или пет поста. Но може би най-после ще са единствено два поста ", сподели Тръмп в изявление за Фокс нюз, излъчено през днешния ден, визирайки какъв брой промени може да направи в администрацията си. От известно време се загатва, че Тръмп може да смени началника на канцеларията на Белия дом Джон Кели и министърката по вътрешната сигурност Кирстен Нилсен. В изявлението стана дума и за двамата.

По отношение на Кели Тръмп сподели, че " някои неща, които той прави ми харесват, само че има неща, които не им харесват ". После той добави: " В даден миг той ще изиска да се заеме с друго нещо ". Относно Нилсен Тръмп загатна, че тя в действителност може би прекарва последните си дни в неговата администрация. " Много я одобрявам, доста я почитам ", сподели той, само че след това я укори, че ѝ липсва неотстъпчивост по имиграционния въпрос. " Бих желал тя да е доста по-твърда на границата (с Мексико), доста по-твърда ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР