Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че разоръжаването на Северна

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че разоръжаването на Северна
Коментари Харесай

Тръмп не бърза с ядреното разоръжаване на Северна Корея, докато няма ядрени опити

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че разоръжаването на Северна Корея не е толкоз неотложна задача, написа американския вестник The Hill, представен от БГНЕС.
Тръмп сподели, че желае Пхенян да унищожи нуклеарния си боеприпас, само че не се усеща притиснат от времето по кое време може да се случи това.
" Не бързам ", съобщи Доналд Тръмп пред кореспонденти в Белия дом във Вашингтон. " В момента Северна Корея не прави нуклеарни опити. Докато няма опити, аз не бързам за на никое място. Ако нуклеарните проби се възобновят, това е друго нещо ", добави Тръмп.
Президентът на Съединени американски щати още веднъж съобщи, че крайната му цел е премахването на нуклеарните оръжия от Корейския полуостров. Според Тръмп икономическите наказания, наложени на Северна Корея би трябвало да останат в действие.
Вашингтон изпрати дипломата Стивън Бийгън в Ханой за последни мерки на срещата сред водача на Северна Корея Ким Чен Ун и Доналд Тръмп. Бийгън прекара и два дни в Пхенян, с цел да посочи защо ще беседват двамата водачи. Срещата ще се състои във виетнамската столица на 27 и 28 февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР