Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че нито един от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че нито един от
Коментари Харесай

Тръмп: Никой от съюзниците ни не се отнася към САЩ толкова враждебно, колкото ЕС

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че нито един от съдружниците на Америка не се държи толкоз враждебно с нея, колкото Европейският съюз, съобщи ТАСС.

"Какво значи съдружник? Ние имаме чудесни връзки с мнозина. Но никой не се отнася към нас толкоз зле, колкото Европейски Съюз. Европейски Съюз беше основан, с цел да се възползва от нас в търговията, и той прави точно това ", сподели Тръмп в изявление за телевизия Си Би Ес.
Президентът съобщи, че Китай съставлява по-сериозна опасност за Съединени американски щати от Русия от позиция на интервенция в избори.

Той сподели, че Съединени американски щати не разполагат с точна информация дали Северна Корея създава нови ракети, и посочи, че в последно време Пхенян не е правил нови ракетни изстрелвания, показва ТАСС.

Тръмп, наподобява, призна, че климатичните промени са действителни, само че въпреки всичко изрази подозрение дали те са провокирани от човешка активност, отбелязва ДПА.

"Мисля, че нещо се случва. Нещо се трансформира и още веднъж ще се промени назад. Не мисля, че това е небивалица, мисля, че евентуално има разлика ", сподели президентът в изявлението.

"Но не знам дали е човешко дело. Не желая да давам трилиони и трилиони долари. Не желая да изгубвам милиони и милиони работни места. Не желая да бъда поставян в неизгодно състояние ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР