Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че Китай е вид

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че Китай е вид
Коментари Харесай

Тръмп: Китай е „вид глобална заплаха“

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че Китай е " тип " световна опасност, защото построява военна мощ по-бързо от всеки различен в света.
" Е, явно е, че Китай по някакъв метод е опасност за (целия) свят, тъй като построяват военните си качества по-бързо от всеки в света и, почтено казано, вършат това с американски пари ", сподели американският президент пред публицисти преди договаряния с министър-председателя на Австралия, отговарящ на въпроса дали счита КНР за стратегически съперник на Съединените щати, съобщи БГНЕС. 
Той изясни, че има поради несправедливите стопански и търговски връзки сред двете страни. В същото време, съгласно Тръмп, Вашингтон и Пекин са " доста покрай договорка " по отношение на търговията.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че Китай няма различен избор, с изключение на да контракти комерсиална договорка с Вашингтон. Той упорства, че Пекин в действителност желае да реализира съглашение допустимо най-скоро, защото китайската стопанска система търпи огромни загуби. Американската стопанска система съгласно Тръмп има изгода единствено от това. Следващият кръг от търговски договаряния сред Китай и Съединени американски щати е плануван за началото на октомври.
В същото време стопанинът на Белия дом съобщи, че не е подложен на напън да реализира комерсиална договорка с Китай преди изборите през идната година.
" Не диря частична договорка. Търся цялостна договорка ", съобщи Тръмп. " Не мисля, че нуждая се от това преди изборите. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР