Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че американски екип е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че американски екип е
Коментари Харесай

Тръмп: Американски екип пристигна в Северна Корея, за да подготви срещата ми с Ким Чен-ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че американски екип е дошъл в Северна Корея, с цел да приготви възможната среща сред него и севернокорейския водач Ким Чен-ун, заяви Ройтерс.

Преди това Държавният департамент на Съединени американски щати съобщи, че американски и севернокорейски представители са се срещнали в село Панминчжон в демилитаризираната зона сред Северна и Южна Корея, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Нашият американски екип дойде в Северна Корея, с цел да извърши мерки за срещата на върха сред Ким Чен-ун и мен ", съобщи Тръмп в Туитър.

" Наистина имам вяра, че Северна Корея има ослепителен капацитет и ще бъде велика икономическа и финансова страна един ден. Ким Чен-ун е склонен с мен за това. То ще се случи ", сподели той.

Our United States team has arrived in North Korea to make arrangements for the Summit between Kim Jong Un and myself. I truly believe North Korea has brilliant potential and will be a great economic and financial Nation one day. Kim Jong Un agrees with me on this. It will happen!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 27, 2018

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че предварителен екип е отпътувал за Сингапур, където се чака да бъде срещата.

Южнокорейското външно министерство удостовери, че представители на Съединени американски щати и Северна Корея водят договаряния в Панминчжон за да приготвят възможната среща сред Тръмп и Ким, показва Асошиейтед прес

Вчера Южнокорейският президент Мун Дже-ин сподели, че Съединени американски щати и Северна Корея скоро ще стартират договаряния на работно равнище, с цел да дефинират дневния ред и да създадат други мерки за срещата сред Тръмп и Ким.

Миналата седмица Тръмп разгласи, че се отхвърля от мощно предстоящата среща, само че след това сподели, че тя може да се състои на 12 юни в Сингапур, както беше планувано в началото.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР