Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази подкрепа за завръщането на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази подкрепа за завръщането на
Коментари Харесай

Тръмп няма нищо против Русия пак да се върне и Г-7 да стане Г-8

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази поддръжка за завръщането на Русия в Г-8, като съобщи, че би било " доста по-подходящо " Москва да бъде в клуба на международните сили, съобщи БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
" Със сигурност бих могъл да го поддържа ", сподели той пред кореспонденти в Белия дом, единствено няколко дни преди срещата на върха на " Г-7 - без Русия ", във Франция. " Много по-подходящо е Русия да е там ", добави Тръмп.
Русия беше изключена от формата Г-8, откакто преди 5 години съветският президент Владимир Путин предприе военни дейности и едностранно анексира полуостров Крим, нарушавайки териториалната целокупност на Украйна. И досега Путин, въпреки да не го признава публично, води политика на военна интервенция в Украйна, през Източна Украйна - главно в района на Донбас.
Припомняме, че две години против Тръмп беше водено следствие за възможна съветска поддръжка той да стане президент, само че то не докара до съответни дейности отвън политически звук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР