Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес подкрепа за излизането

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес подкрепа за излизането
Коментари Харесай

Тръмп обеща феноменална търговска сделка на Великобритания при Брексит

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази през днешния ден поддръжка за излизането на Англия от Европейски Съюз и сподели, че по-късно Вашингтон и Лондон ще могат да сключат "феноменална комерсиална договорка ", съобщи Ройтерс.

Мисля, че Брексит ще се случи, и той би трябвало да се случи, съобщи Тръмп на взаимна конференция с английската премиерка Тереза Мей. Той изрази убеденост, че Съединени американски щати и Англия могат да сключат "феноменална комерсиална договорка " след Брексит.

Съюзът сред Съединени американски щати и Англия е най-великият, който светът в миналото е виждал, сподели Тръмп.

Американският президент съобщи, че водачът на лейбъристката съпротива във Англия Джереми Корбин е изискал среща с него, само че той е отказал. Тръмп назова Корбин "до известна степен отрицателна мощ ".

Съединени американски щати и Англия са решени да не разрешат на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие, даде да се разбере американският президент. Той още веднъж прикани съдружниците от НАТО да усилят разноските си за защита.

Тереза Мей похвали "скъпоценната и дълбока " специфична връзка сред Съединени американски щати и Англия. В същото време Мей призна за разлики с Тръмп за климатичните промени и Иран, съобщи Асошиейтед прес. Агенцията напомня, че Англия продължава да поддържа Парижкото съглашение за ограничение на световното стопляне, от което Тръмп изтегли Съединените щати. Лондон продължава да поддържа и интернационалната договорка за иранската нуклеарна стратегия, която бе отхвърлена от американския президент.

"Сътрудничеството и компромисът са основата на мощните съюзи ", сподели Мей на Тръмп.

Двамата приказваха на взаимна конференция, откакто английската премиерка одобри американския президент в резиденцията си в Лондон.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР