Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да защити

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да защити
Коментари Харесай

Тръмп защити скандалния си коментар за компромати от чужди правителства

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да отбрани изявлението си, че е подготвен да получи компрометираща информация за политически конкурент от непозната страна. Тръмп разгласи, че ежедневно се среща и беседва с " непознати държавни управления " . Той счита, че в случай че осведоми ФБР за всичко, което се е случило по време на тези срещи, в никакъв случай няма да си върне доверието на нито един водач.

" Срещам се и беседвам с " непознати държавни управления " всеки ден . Срещнах се с кралицата на Англия (Великобритания), с принца на Уелс, с премиера на Англия, с премиера на Ирландия, с президента на Франция и с президента на Полша. " Ние разговаряхме за " всичко ", написа Тръмп в " Туитър ".
 Тръмп би взел от непознато държавно управление компромат против конкурент
Тръмп би взел от непознато държавно управление компромат против конкурент

Според него това не е интервенция в изборите…

" Трябва ли незабавно да потърся ФБР за тези позвънявания и срещи? Колко неуместно! Никога повече няма да ми се доверят ", написа още той и атакува подправените новинарски медии, че не показват изказванията му правилно.

По-рано в изявление за ABC Тръмп скандализира като съобщи, че няма да се обади на ФБР, в случай че непозната страна му предложи компрометираща информация за политически противник и отхвърли концепцията, че това граничи с изборна интервенция . Коментарите на американския водач бяха остро разкритикувани от демократи и от някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР