Президентът на САЩ Доналд Тръмп изпълни заканата си от по-рано

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изпълни заканата си от по-рано
Коментари Харесай

Тръмп изпълни заканата си - обяви извънредно положение на границата с Мексико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп извърши заканата си от по-рано през днешния ден и разгласи в обръщение от Белия дом национално изключително състояние на американско-мексиканската граница. Целта е да се снабди с пари за строителството на обещаната от него гранична стена, оповестяват международни организации, представени от Пик.

``
реклама

Американският водач се обърна към нацията в " Роуз Гардън " в Белия дом.

Той ще се възползва от изключителното състояние, с цел да употребява пари на данъкоплатците за финансиране строителството на стената без утвърждението на Конгреса.

Мярката, която съгласно критици е противоконституционна, се чака да бъде оспорвана в съда. Някои републиканци считат, че решението на американския водач е неприятна концепция.

Държавният глава означи, че изключителното състояние е належащо поради рецесията с трафика на хора, опиати и мигранти.

Доналд Тръмп разясни, че ще се подпише под законопроект за границата и ще разгласи изключително състояние, с цел да се снабди със средствата. Така той ще употребява пълномощията си, с цел да заобиколи Конгреса.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 7 секунди) Рейтинг: 569 | Одобрение: -991 Един ГЕРБЕР НИКОГА няма да направи сходно нещо. Бати наглия тоз Тръмп. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ! ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР